Ред Бул има достатъчно скорост, за да спечели всички надпревари от

...
Ред Бул има достатъчно скорост, за да спечели всички надпревари от
Коментари Харесай

Верстапен: Доминацията на един отбор не е нещо ново във Формула 1

Ред Бул има задоволително скорост, с цел да завоюва всички съревнования от тазгодишния шампионат на Формула 1, само че това надали ще се случи, съобщи Макс Верстапен. Двукратният международен първенец има четири победи в шестте надпревари до този миг, като другите два триумфа отидоха на името на неговия съотборник Серхио Перес. " Биковете " преобладават и влизат в уикенда на Гран При на Испания още веднъж като любимците.

„ В момента наподобява тъкмо по този начин. Но има доста дребна възможност да стане. Винаги нещо се обърква или отпадаш, или каквото и да е. Но като чиста скорост сега несъмнено наподобява сякаш може да стане “, разяснява Верстапен

„ Ще има писти, на които нещо няма да работи тъкмо както желаеме. Или ще стане нещо друго – неприятен шанс в квалификацията, лична неточност. Що се отнася до превъзходството, то това не е нещо невиждано във Формула 1. Нищо ново не е. Според мен колкото по-дълго се задържат разпоредбите непроменени, толкоз бързо ще се приближават останалите. Може би това се потребност от разглеждане ", добави нидерландецът.

„ Понякога се случва някой сезон или може би в две следващи години да има борба сред два тима. Може би и трети. Но като цяло, в случай че хвърлите един взор на 80-те, 90-те, 2000-те и ранните 2010-ти чак до 2020 година има ясно изразена доминация на един тим “, показа още Макс Верстапен.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР